Second Hand børnetøj i Svendborg

Børne Bixen

I Børne Bixen i Korsgade, Svendborg sælges der second hand børnetøj til børn i alderen 0-6 år. Du finder altid et stort udvalg af tøj i en pæn stand til billige penge. Udvalget i butikken følger årstiden, men der noget specielt du mangler er du velkommen til at spørge personalet om der er noget på lager. Butikken sælger også second hand legetøj og børneudstyr ligeledes til børn i alderen 0-6 år. Spørg efter udstyr i butikken da der desværre ikke er plads i butikken til at have det hele stående fremme.

Frivillige

Medarbejderne i Børen Bixen er alle frivillige, de gør alle et utroligt stort arbejde for at skaffe penge til det gode arbejde som Mødrerådgivningen M/K udfører. Overskuddet fra Børne Bixen går ubeskåret til Mødrerådgivningen M/K.

Frivillig i BØRNE BIXEN Som frivillig i BØRNE BIXEN kan der være følgende arbejdsopgaver: Tage imod ting og tøj, salg i butikken. Snak, omsorg samt kaffebrygning og servering i cafeen. Holde caféen ajour, rengøring og oprydning sørge for at butikken altid er indbydende og kasseopgørelse. Henvisning til Mødrerådgivningen og de tilbud, der findes her.

Ønsker du at være frivillig i BØRNE BIXEN: henvend dig i BØRNE BIXEN, Korsgade 2 B i butikkens åbningstid eller kontakt os telefonisk i åbningstiden på tlf. 3011 8763.

Indlevering

Børne Bixen modtager gerne rent og pænt tøj, sko, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-6 år, som kan videresælges i butikken. Overskuddet fra Børne Bixen går ubeskåret til Mødrerådgivningen M/K

Cafe

I butikken er der en lille cafe der sælger kaffe, the og saftevand samt småkager. Mens de voksne slapper af ved cafebordet kan børnene lege i børnehjørnet.

Følg os på Facebook

Så kan du se de nye ting der lige er kommet frem i butikken!

Børne Bixen

Korsgade 2 B

5700 Svendborg

Tlf. 3011 8763

 

Koordinator: Pia Espe

Åbningstider

Man– fre: 10.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 13.00

Børne Bixen