Tilbud for unge under 27 år

Mødregruppe for gravide

Mødrerådgivningen M/K i Svendborg tilbyder mødregruppe til alle kvinder under 27 år, som er bosiddende i Svendborg Kommune.

Vores fokus i Mødrerådgivningen er, hvordan du kan forberede dig på at blive mor og sikre en tryg tilknytning til dit nyfødte barn.

Vi mødes 4 gange under graviditeten. Her får du mulighed at møde andre kommende mødre, som du og dit barn kan gå i mødregruppe med efter din fødsel.

Vi underviser i – og drøfter temaer, som har betydning for dig og relationen til dit barn. Det er temaer som bl.a. børns følelsesmæssige udvikling, tilknytning til barnet, spørgsmål om graviditet & fødsel, amning, følelser og reaktioner efter fødsel.

Først og fremmest snakker vi med dig om det, der optager dig som kommende mor.

Når du har født, kan du og dit barn forsætte i mødregruppe i Mødrerådgivningen sammen med de kvinder, som du har mødt i gruppen under graviditeten.

Kontakt Lone Mynster, leder af Mødrerådgivningen for oplysning om gruppestart og tilmelding:
Telefon (gerne sms): 51931563. E-mail: mrdsvendborg@mail.dk

 

Mødregrupper

Bor du i Svendborg Kommune, og er du under 27 år, kan du efter fødslen gå i en mødregruppe på Mødrerådgivningen M/K.
Mødregruppen mødes hver anden uge med en sundhedsplejerske i Mødrerådgivningens lokaler.

Du kan få svar på spørgsmål omkring dit barn, og du kan få dit barn målt og vejet af sundhedsplejersken, som også står til rådighed med støtte og vejledning i relation til dig og dit barn. Hertil har du mulighed for hyggeligt samvær med andre mødre.