Tilbud for alle i Svendborg Kommune

Terapi

For de fleste mennesker er det en stor omvæltning at få et barn. Hos nogen kan der komme en efterfødselsreaktion i form af følelser af eksempelvis angst, depression, aggression eller andre følelser, som forstyrrer tilknytningen til barnet. På Mødrerådgivningen M/K har du mulighed for at gå i terapi hos en uddannet og erfaren psykoterapeut.

Psykoterapeuterne på Mødrerådgivningen M/K er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det er anonymt at gå til samtaler på Mødrerådgivningen M/K. Alle ansatte har tavshedspligt.

Samtalerne er gratis for forældre bosat i Svendborg Kommune.

Socialrådgivning

Hvis du er gravid, far til et kommende barn eller allerede er forælder, som er bosat i Svendborg Kommune og/eller går eller har gået til fødselsforberedelse eller i mødregruppe på Mødrerådgivningen M/K, har du mulighed for at få gratis og anonym socialrådgivning.

Gratis retshjælp

Mødrerådgivningen M/K tilbyder gratis advokatrådgivning ved advokat Liv Dyrhauge-Klargaard. Liv er specialiseret i familieret, og de juridiske problematikker der kan være omkring børn, i patientskader og autoskader.

Juristen på Mødrerådgivningen M/K kan oplyse dig, om hvad du skal gøre, hvis faderen ikke vil vedkende sig faderskabet samt om sagsgangen i forbindelse med en faderskabssag. I forbindelse med problemer omkring samvær kan du ligeledes få rådgivning, både som mor og far. Ud over vejledning har du mulighed for at snakke om de problemer, du kan have i forbindelse med både faderskabssag, forældremyndighedssag og uenighed omkring samvær.

Aftaler med advokaten skal ske via henvendelse til Lone Mynster på Mødrerådgivningen M/K:
Telefon: 5193 1563 E-mail: mrdsvendborg@mail.dk