Tilbud for alle i Svendborg Kommune

Gruppeterapi i Mødrerådgivningen M/K

En stor tak til Halbergs Familie Fond.

I Mødrerådgivningen M/K har vi med økonomisk hjælp fra Halbergs Familiefond fået mulighed for at opstarte et projekt med gruppeterapi for mødre og fædre bosat i Svendborg Kommune, som har fået en efterfødselsreaktion.

Gruppen ledes af 2 psykoterapeuter. Den mødes hver anden uge om tirsdagen i tidsrummet kl. 15.30-18.00 i Mødrerådgivningen M/K, Korsgade 16, 1. sal, 5700 Svendborg.et forløb

Hvis du ønsker at deltage, kan du henvende dig til Mødrerådgivningen på nedenstående kontaktoplysninger. Du kan også kontakte din sundhedsplejerske for henvisning til gruppen.

Kontakt for yderligere information:
Lone Mynster, leder af Mødrerådgivningen M/K
Telefon: 51931563
E-mail: mrdsvendborg@mail.dk

Socialrådgivning

Hvis du er gravid, far til et kommende barn eller allerede er forælder, som er bosat i Svendborg Kommune og/eller går eller har gået til fødselsforberedelse eller i mødregruppe på Mødrerådgivningen M/K, har du mulighed for at få gratis og anonym socialrådgivning.

Gratis retshjælp

Mødrerådgivningen M/K tilbyder gratis advokatrådgivning ved advokat Liv Dyrhauge-Klargaard. Liv er specialiseret i familieret, og de juridiske problematikker der kan være omkring børn, i patientskader og autoskader.

Juristen på Mødrerådgivningen M/K kan oplyse dig, om hvad du skal gøre, hvis faderen ikke vil vedkende sig faderskabet samt om sagsgangen i forbindelse med en faderskabssag. I forbindelse med problemer omkring samvær kan du ligeledes få rådgivning, både som mor og far. Ud over vejledning har du mulighed for at snakke om de problemer, du kan have i forbindelse med både faderskabssag, forældremyndighedssag og uenighed omkring samvær.

Aftaler med advokaten skal ske via henvendelse til Lone Mynster på Mødrerådgivningen M/K:
Telefon: 5193 1563 
E-mail: mrdsvendborg@mail.dk

Terapi

For de fleste mennesker er det en stor omvæltning at få et barn. Hos nogen kan der komme en efterfødselsreaktion i form af følelser af eksempelvis angst, depression, aggression eller andre følelser, som forstyrrer tilknytningen til barnet. På Mødrerådgivningen M/K har du mulighed for at gå i terapi hos en uddannet og erfaren psykoterapeut.

Psykoterapeuterne på Mødrerådgivningen M/K er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det er anonymt at gå til samtaler på Mødrerådgivningen M/K. Alle ansatte har tavshedspligt.

Samtalerne er gratis for forældre bosat i Svendborg Kommune.